Plywoodlock

 

Plywoodlock i formaten 1200x800mm och 800x600mm är Lööve Globals huvudprodukt och finns på lager i Göteborg i två olika material:

  • Hardwood (hevea) är ett kraftigare träslag än björk. Rekommenderas för dig som vill att locket ska tåla hantering i retursystem.
  • Poppel ger stabila och tåliga plywoodlock med låg vikt i förhållande till hållbarheten.

Specialformat

Använder du specialformat till lådor, kragar, pallar, lock eller rund plywood till kabeltrummor? Kapning sker hos våra leverantörer i Asien. Ledtiderna kräver planering, men vi kan erbjuda dig bra material till förmånliga priser och hjälp att planera dina inköp.  


Lådor, pallar, pallkragar och kabeltrummor
 

Ni som tillverkar kabeltrummor, lådor, pallar, pallkragar och annat industriemballage är Lööve Globals bästa vänner. Om ditt företag gör någon av dessa produkter och använder sig av plywood kan vi hjälpa dig att hitta rätt material till rätt pris. Har du behov av industriemballage? Vi hjälper vi dig att hitta din närmaste leverantör.


Timmerförordningen

EUTR (European Timber Regulation) är en EU-förordning om timmer och trävaror för att bekämpa handel med olagligt avverkade råvaror. I Sverige kallas den timmerförordningen. Skogsstyrelsen är myndigheten som kontrollerar att bestämmelserna följs. Förordningen började tillämpas mars 2013. För importörer kräver den ett system för tillbörlig aktsamhet och dokumentation som visar spårbarhet från avverkning till färdig produkt.